viorelprizze.MyForum.ro viorelprizze.MyForum.ro
viorelprizze.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Un site de facut bani foarte repede

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului viorelprizze.MyForum.ro -> Site-uri pt bani pe net
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mariancososchi
Aur 2
Aur 2

Data inscrierii: 18/Aug/2007

MesajTrimis: 13/09/2007 14:35    Titlul subiectului: Un site de facut bani foarte repede Raspunde cu citat (quote)

Este vorba despre un site mega tare . Nu va pot da linkul pentru că este cam pentru adulti :-) si nu stiu daca am voie sa il postez . Daca vreti sa detalii un privat sau pe messenger vorbim . Eu fac cam 1$ pe zi . Plata la 5$ . Am facut o inteleger cu an0nim si tinem amandoi programele . Deci facem 2$ pe zi .
Autor Mesaj
C0de7
bronz 1
bronz 1

Data inscrierii: 13/Sep/2007

MesajTrimis: 14/09/2007 17:11    Titlul subiectului: Re: Un site de facut bani foarte rapid Raspunde cu citat (quote)

mariancososchi a scris:
Este vorba despre un site extra tare . Nu va pot da linkul deoarece este cam pentru adulti :-) si nu stiu daca am voie sa il postez . Daca vreti sa detalii un privat sau pe messenger vorbim . Eu fac cam 1$ pe zi . Plata la 5$ . Am facut o inteleger cu an0nim si tinem amandoi programele . Deci facem 2$ pe zi .

Stai ca stiu eu!!! :lol:
E programul meu, WebAutoBrowser. Chestia e ca faceti putin pe zi. Smile Inseamna ca nu prea stiti sa il folositi... Pe zi ar necesită sa faceti amandoi in jur de 4$...
Site-ul pe care puteti face banii astia este pentru adulti, asa ca, stiind ca majoritatea membrilor de aici sunt copii, nu voi da detalii...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
mariancososchi
Aur 2
Aur 2

Data inscrierii: 18/Aug/2007

MesajTrimis: 14/09/2007 17:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

code7 , din cauza asta nu am putut da nici eu foarte mutle detalii .
Autor Mesaj
andrey30
Aur 2
Aur 2
andrey30

Data inscrierii: 28/Aug/2007

MesajTrimis: 14/09/2007 17:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu as vrea siteul sau proramul cu care faci bani , m-ar ajuta mult :-D dar am doar 13 ani :weep: :weep: :weep:
Autor Mesaj
cosmin008
bronz 1
bronz 1

Data inscrierii: 16/Aug/2007

MesajTrimis: 18/09/2008 10:45    Titlul subiectului: sal Raspunde cu citat (quote)

ziceti-mi si mie site va rog,as putea sa fiu referalul vostru.tin calculatoru deschis peste 12 ore pe zi si cred ca as putea sa va fiu de folos
Sus
Autor Mesaj
paulpc
argint 1
argint 1

Data inscrierii: 13/Aug/2007

MesajTrimis: 03/08/2009 05:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi da cineva adresa pe PM ? Mersi.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului viorelprizze.MyForum.ro -> Site-uri pt bani pe net Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro